Rijschool Gorinchem en omstreken

Start met rijlessen bij onze rijschool in Gorinchem. Onze hoogstaande rijlessen zorgen voor een duidelijk inzichtelijke voortgang voor een nette prijs! Haal net als al meer dan 500 andere leerlingen je rijbewijs bij rijschool Pegasus

Pegasus rijschool Gorinchem en omstreken
N

Geen wachtrij, dus direct starten

N

WRM gecertificeerde instructeurs

N

Rijles in een luxe Mercedes

Beste rijschool omgeving Gorinchem

Beste rijschool Gorinchem? Kies voor rijschool Pegasus

Wil je snel starten met het behalen van je rijbewijs in Gorinchem? Dan ga je naar rijschool Pegasus. Bij ons geniet je van kwalitatief hoge rijlessen voor een goede prijs. De rijlessen krijg jij in een Mercedes om het jou helemaal gemakkelijk te maken. 

Het doel van rijschool Pegasus is niet alleen om jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen, maar bovenal om jou veilig de weg op te sturen. Bij ons wordt jij een volwaardig deelnemer van het verkeer.

Waarom leerlingen voor onze rijschool in Gorinchem kiezen?

 

N

Kwalitatief hoge rijlessen

N

In no-time je rijbewijs op zak

N

Geen wachtrij dus direct starten

N

Hoog slagingspercentage

Voor de beste rijlessen ga je naar rijschool Pegasus uit Gorinchem

Rijschool Gorinchem en omstreken

Kies je voor rijschool Pegasus, dan kies je voor de beste rijlessen in Gorinchem en omstreken. Ongeacht jouw karakter of afkomst helpen wij jou aan je rijbewijs. Al meer dan 15 jaar bieden wij een hoge kwaliteit rijopleiding voor beginners, maar ook gevorderden. Kies je voor een spoedcursus, of doe je het liever op het gemak? Je kiest voor onze rijschool in Gorinchem en omstreken.

 

Kwalitatief hoge rijlessen in Gorinchem en omstreken

Niet alleen kun je bij ons snel je rijbewijs halen, ook bieden wij de hoogste kwaliteit rijlessen. Onze rijlessen worden gegeven in een luxe uitgeruste Mercedes waardoor jij onder optimale omstandigheden kunt rijlessen. Bij onze rijschool kun je kiezen tussen verschillende pakketten, maar kun je ook gebruik maken van losse rijlessen. Bekijk onze tarieven op deze pagina

 

Wat kosten onze rijlessen?